Are We Lost Forever (2020)

Trailer van Are We Lost Foreverhttps://img.youtube.com/vi/6XjXr6MR1gk/0.jpg2021-09-29T03:01:41+02:00Trailer van Are We Lost Forever

Op een ochtend vertelt Hampus tegen zijn vriend Adrian dat hij wil stoppen met de relatie. Adrian is ontsteld want ze woonden al drie jaar samen en hij had geen enkel vermoeden dat Hampus niet meer gelukkig met hem was. Als Hampus zijn deel van het meubilair heeft verhuisd uit wat nu Adrian's appartement is, wordt de scheiding reëel. Adrian kan maar niet begrijpen waarom hun relatie is kapot gegaan en een jaar lang is hij bezig met het verwerken van zijn verdriet.

details Are We Lost Forever

4STIMDb 5.210458 103 minuten

kijk Are We Lost Forever online

rozefilmdagen.nl
Are We Lost Forever poster van Are We Lost Forever cast & crew

kijkwijzer Are We Lost Forever

4ST

IMDb Are We Lost Forever

IMDb 5.210458

cast & crew Are We Lost Forever

regisseur

David Färdmar

acteurs

Björn Elgerd, Jonathan Andersson, Micki Stoltt en Nemanja Stojanovic

scenario

producenten

Lis Svensson Brandberg en Casper Andreas

distributeur

Arti Film

details Are We Lost Forever

in première op

05-08-2021

genres

drama en lhtb

jaar

2020

speelduur

103 minuten

Are We Lost Forever draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Are We Lost Forever.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Are We Lost Forever. Hier zie je waar en wanneer Are We Lost Forever in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Are We Lost Forever uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Are We Lost Forever wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Are We Lost Forever draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Are We Lost Forever wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Are We Lost Forever draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Are We Lost Forever staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Are We Lost Forever wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Are We Lost Forever!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Are We Lost Forever, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Are We Lost Forever kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Are We Lost Forever verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Are We Lost Forever. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Are We Lost Forever wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Are We Lost Forever en de regisseur van de film Are We Lost Forever worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.