At Eternity's Gate (2018)

Wanneer Vincent van Gogh in 1886 verhuist, met als doel door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen, onder wie Paul Gauguin. Maar Van Gogh stuit op onbegrip en afwijzingen en vertrekt uiteindelijk naar Arles in de hoop een nieuw bestaan te bouwen. In zijn zoektocht naar aanvaarding, verliest Van Gogh zich echter steeds verder in een wereld van ziekte en depressie.

details

3AHTIMDb 6.910 111 minuten

recensies At Eternity's Gate

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk At Eternity's Gate online

Pathe Thuis
At Eternity's Gate poster van At Eternity's Gate cast & crew

kijkwijzer At Eternity's Gate

3AHT

IMDb At Eternity's Gate

IMDb 6.910

cast & crew At Eternity's Gate

regisseur

Julian Schnabel

acteurs

Willem Dafoe, Rupert Friend, Mads Mikkelsen, Mathieu Amalric, Emmanuelle Seigner en Oscar Isaac

distributeur

The Searchers

details At Eternity's Gate

in première op

07-02-2019

genres

drama en biografisch

jaar

2018

speelduur

111 minuten

Deze week zijn er voor At Eternity's Gate geen voorstellingen in Utrecht

At Eternity's Gate draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film At Eternity's Gate.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film At Eternity's Gate. Hier zie je waar en wanneer At Eternity's Gate in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film At Eternity's Gate uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen At Eternity's Gate wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film At Eternity's Gate draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film At Eternity's Gate wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film At Eternity's Gate draait in deze bioscopen:

De recensies van de film At Eternity's Gate staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film At Eternity's Gate wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film At Eternity's Gate!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film At Eternity's Gate, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film At Eternity's Gate kopen/reserveren.

De filmtijden van de film At Eternity's Gate verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film At Eternity's Gate. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film At Eternity's Gate wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film At Eternity's Gate en de regisseur van de film At Eternity's Gate worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.