Bacurau (2019)

Na de dood van haar oma Carmelita, keert kleindochter Teresa voor de begrafenis terug naar het geboortedorp Bacurau in het afgelegen droge Noord Oosten van Brazilië. De lokale bewoners vormen een hechte en kleurrijke gemeenschap. Als ze er achter komen dat hun woonplaats is verdwenen van alle navigatiesystemen en ook de telefoonverbindingen niet meer werken, ontstaat er veel onrust. Het blijkt de voorbode van vreemde gebeurtenissen, bedoeld om onder de radar te blijven.

details

4GTIMDb 7.510 130 minuten

recensies Bacurau

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Bacurau online

Picl
Bacurau poster van Bacurau cast & crew

kijkwijzer Bacurau

4GT

IMDb Bacurau

IMDb 7.510

cast & crew Bacurau

regisseurs

Kleber Mendonça Filho en Juliano Dornelles

acteurs

Sonia Braga, Udo Kier en Barbara Colen

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Bacurau

in première op

02-07-2020

genres

actie en drama

jaar

2019

speelduur

130 minuten

Deze week zijn er voor Bacurau geen voorstellingen in Utrecht

Dit is de bioscoopagenda van de film Bacurau.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Bacurau. Hier zie je waar en wanneer Bacurau in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Bacurau uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Bacurau wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Bacurau draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Bacurau wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Bergen op Zoom, Amsterdam en Emmen

De film Bacurau draait in deze bioscopen: Cinema Kiek in de Pot, EYE en Kinepolis Emmen

De recensies van de film Bacurau staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Bacurau wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Bacurau!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Bacurau, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Bacurau kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Bacurau verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Bacurau. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Bacurau wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Bacurau en de regisseur van de film Bacurau worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.