Billie Eilish:The World’s a Little Blurry (2021)

Documentaire over Billie Eilish. De jonge artiest wordt gevolgd op tournee, thuis bij haar familie en gedurende de opnames van haar debuutalbum.

details

IMDb 7.810 140 minuten
Billie Eilish:The World’s a Little Blurry poster van Billie Eilish:The World’s a Little Blurry cast & crew

IMDb Billie Eilish:The World’s a Little Blurry

IMDb 7.810

cast & crew Billie Eilish:The World’s a Little Blurry

regisseur

R.J. Cutler

acteurs

Billie Eilish, Finneas O'Connell, Maggie Baird, Patrick O'Connell, Justin Bieber, Orlando Bloom, Ariana Grande, Katy Perry en Claudia Sulewski

details Billie Eilish:The World’s a Little Blurry

in première op

09-06-2021

jaar

2021

speelduur

140 minuten

Billie Eilish:The World’s a Little Blurry draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry. Hier zie je waar en wanneer Billie Eilish:The World’s a Little Blurry in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Billie Eilish:The World’s a Little Blurry wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry en de regisseur van de film Billie Eilish:The World’s a Little Blurry worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.