Buladó (2020)

Trailer van Buladóhttps://img.youtube.com/vi/6lXfBFzkKrY/0.jpg2021-09-18T01:08:26+02:00Trailer van Buladó

De elfjarige Kenza woont samen met haar vader Ouira en opa Weljo op een autosloperij in de binnenlanden van Curaçao. De twee mannen zijn elkaars tegenpolen: Ouira is een kordate, rationele politieagent, terwijl Weljo zich identificeert met de oorspronkelijke bewoners en de spiritualiteit van het eiland. Wanneer de relatie tussen Ouira en Weljo op de spits wordt gedreven, zoekt de eigenzinnige Kenza vastberaden naar haar eigen weg tussen de twee uitersten.

Buladó is de openingsfilm van het Nederlands Film Festival 2020 (NFF).

details Buladó

3ATIMDb 6.9101046 86 minuten

recensies Buladó

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Buladó poster van Buladó cast & crew

kijkwijzer Buladó

3AT

IMDb Buladó

IMDb 6.9101046

cast & crew Buladó

regisseur

Eché Janga

acteurs

Everon Jackson Hooi, Tiara Richards en Felix de Rooij

distributeur

Gusto Entertainment

details Buladó

in première op

01-10-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

86 minuten

Deze week zijn er voor Buladó geen voorstellingen in Emmen

Buladó draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Buladó.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Buladó. Hier zie je waar en wanneer Buladó in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Buladó uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Buladó wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Buladó draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Buladó wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Buladó draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Buladó staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Buladó wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Buladó!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Buladó, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Buladó kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Buladó verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Buladó. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Buladó wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Buladó en de regisseur van de film Buladó worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.