Buurman & Buurman: Bakken en grillen (2020)

Trailer van Buurman & Buurman: Bakken en grillenhttps://img.youtube.com/vi/MUGdIuak5Pw/0.jpg2021-09-25T02:24:57+02:00Trailer van Buurman & Buurman: Bakken en grillen

De buurmannen besluiten een barbecue te organiseren, maar hoe doe je dat als de grill niet goed werkt? Dan maak je er toch zelf een! Ook wordt er op een originele manier ijsblokjes en brood gemaakt.

details Buurman & Buurman: Bakken en grillen

1IMDb 7.7106 60 minuten

kijk Buurman & Buurman: Bakken en grillen online

Pathe Thuis
Buurman & Buurman: Bakken en grillen poster van Buurman & Buurman: Bakken en grillen cast & crew

kijkwijzer Buurman & Buurman: Bakken en grillen

1

IMDb Buurman & Buurman: Bakken en grillen

IMDb 7.7106

cast & crew Buurman & Buurman: Bakken en grillen

regisseur

Marek Beneš

stemmen

Kees Prins en Siem van Leeuwen

distributeur

Just Entertainment

details Buurman & Buurman: Bakken en grillen

in première op

05-06-2021

genres

animatie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

60 minuten

Deze week zijn er voor Buurman & Buurman: Bakken en grillen geen voorstellingen in Alkmaar

Dit is de bioscoopagenda van de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen. Hier zie je waar en wanneer Buurman & Buurman: Bakken en grillen in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Buurman & Buurman: Bakken en grillen wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Zaandam, Amersfoort, Schiedam, Nijmegen, Delft, Ede, Deventer, Eindhoven, Groningen en Arnhem

De film Buurman & Buurman: Bakken en grillen draait in deze bioscopen: EYE, Filmhuis De Keizer, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, LUX, Natlab, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Haarlem en Pathé Zaandam

De recensies van de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen en de regisseur van de film Buurman & Buurman: Bakken en grillen worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.