Cold War (2018)

In zijn zoektocht naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse folklore opvoert, valt het oog van muzikant Wiktor op de jonge en vrijgevochten Zula. De twee voelen zich direct tot elkaar aangetrokken, maar lijken voortdurend op de vlucht tussen oost en west. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar ook niet met elkaar.

details

3ASDHTIMDb 7.610 88 minuten

kijk Cold War online

Picl Pathe Thuis
Cold War poster van Cold War cast & crew

kijkwijzer Cold War

3ASDHT

IMDb Cold War

IMDb 7.610

cast & crew Cold War

regisseur

Pawel Pawlikowski

acteurs

Tomasz Kot, Joanna Kulig en Agata Kulesza

distributeur

Cinéart Nederland

details Cold War

in première op

06-12-2018

genre

drama

jaar

2018

speelduur

88 minuten

Cold War draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Cold War.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Cold War. Hier zie je waar en wanneer Cold War in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Cold War uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Cold War wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Cold War draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Cold War wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Cold War draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Cold War staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Cold War wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Cold War!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Cold War, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Cold War kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Cold War verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Cold War. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Cold War wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Cold War en de regisseur van de film Cold War worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.