Dark River (2017)

Na de dood van haar vader keert Alice terug naar haar geboortedorp Yorkshire om de familieboerderij op te eisen. Ze is er vijftien jaar niet geweest en haar broer heeft al die jaren de boerderij onderhouden. Hij verwelkomt haar bepaald niet met open armen en het is duidelijk dat haar komst oude wonden open haalt. Om de strijdbijl te kunnen begraven zullen broer en zus hun diep weggestopte trauma’s uit het verleden eerst onder ogen moeten komen.

details

3GATIMDb 5.810 89 minuten

recensies Dark River

De Filmkrant De Volkskrant NRC
Dark River poster van Dark River cast & crew

kijkwijzer Dark River

3GAT

IMDb Dark River

IMDb 5.810

cast & crew Dark River

regisseur

Clio Barnard

acteurs

Ruth Wilson, Jonah Russell, Paul Robertson, Mark Stanley en Sean Bean

distributeur

September Film Distribution

details Dark River

in première op

23-07-2020

genre

drama

jaar

2017

speelduur

89 minuten

Louis Hartlooper Complex

Louis Hartlooper Complex

vandaag wo 14:15
19:15
morgen do 18:30
vrijdag vr 13:00
18:30
zaterdag za 18:30
zondag zo 13:00
18:30
maandag ma 18:30
dinsdag di 18:30

Dit is de bioscoopagenda van de film Dark River.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dark River. Hier zie je waar en wanneer Dark River in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dark River uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dark River wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dark River draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dark River wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Arnhem, Utrecht, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Zaandam en Zevenaar

De film Dark River draait in deze bioscopen: De Fabriek, De Lieve Vrouw, Filmhuis Den Haag, Filmhuis Zevenaar, Focus Filmtheater Arnhem, Het Ketelhuis, Kijkhuis, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, LUX, Pathé City en Pathé Tuschinski

De recensies van de film Dark River staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Dark River wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dark River!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dark River, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dark River kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dark River verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dark River. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dark River wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dark River en de regisseur van de film Dark River worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.