David Attenborough: A Life on Our Planet (2020)

Documentaire over de beslissende momenten in het leven van bioloog David Attenborough en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien. Op zijn drieënnegentigste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd.

details

3AIMDb 9.110 115 minuten

recensies David Attenborough: A Life on Our Planet

De Volkskrant Trouw
David Attenborough: A Life on Our Planet poster van David Attenborough: A Life on Our Planet cast & crew

kijkwijzer David Attenborough: A Life on Our Planet

3A

IMDb David Attenborough: A Life on Our Planet

IMDb 9.110

cast & crew David Attenborough: A Life on Our Planet

regisseur

Keith Scholey

acteur

David Attenborough

distributeur

Piece of Magic

details David Attenborough: A Life on Our Planet

in première op

28-09-2020

genres

documentaire en natuurfilm

jaar

2020

speelduur

115 minuten

Deze week zijn er voor David Attenborough: A Life on Our Planet geen voorstellingen in Wageningen

Dit is de bioscoopagenda van de film David Attenborough: A Life on Our Planet.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film David Attenborough: A Life on Our Planet. Hier zie je waar en wanneer David Attenborough: A Life on Our Planet in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film David Attenborough: A Life on Our Planet uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen David Attenborough: A Life on Our Planet wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film David Attenborough: A Life on Our Planet draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film David Attenborough: A Life on Our Planet wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Hoorn

De film David Attenborough: A Life on Our Planet draait in deze bioscopen: Cinema Oostereiland

De recensies van de film David Attenborough: A Life on Our Planet staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film David Attenborough: A Life on Our Planet wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film David Attenborough: A Life on Our Planet!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film David Attenborough: A Life on Our Planet, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film David Attenborough: A Life on Our Planet kopen/reserveren.

De filmtijden van de film David Attenborough: A Life on Our Planet verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film David Attenborough: A Life on Our Planet. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film David Attenborough: A Life on Our Planet wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film David Attenborough: A Life on Our Planet en de regisseur van de film David Attenborough: A Life on Our Planet worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.