Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen (2018)

In het Grote Dierenbos dreigt de picknick van Juffrouw Ooievaar in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen. Ook arriveert er een bijzondere gast in Fabeltjesland; Peter Panda uit China. Hij is de neef van Droes de Beer en op wereldreis. Juffrouw Ooievaar vindt het maar niets, zo'n dier uit een ver land. Maar de nieuwkomer komt goed van pas als scheidsrechter bij de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op.

details

1IMDb 5.110 83 minuten

recensies De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen

De Volkskrant
De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen poster van De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen cast & crew

kijkwijzer De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen

1

IMDb De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen

IMDb 5.110

cast & crew De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen

regisseurs

Freek Quartier en Jens Møller

stemmen

Georgina Verbaan, Elsje Scherjon, Armin van Buuren, Richard Groenendijk en Loes Luca

distributeur

Dutch FilmWorks

details De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen

in première op

19-12-2018

genres

animatie en familiefilm

jaar

2018

speelduur

83 minuten

Deze week zijn er voor De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen geen voorstellingen in Nijmegen

De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen. Hier zie je waar en wanneer De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen en de regisseur van de film De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.