De Kleine Heks (2018)

De kleine heks is vastberaden de beste heks van het bos te worden. Hierdoor rolt ze samen met haar raaf Abraxas van het ene in het andere avontuur! Van zo'n heksje moét je wel houden!

details

2IMDb 6.210 103 minuten

kijk De Kleine Heks online

Pathe Thuis
De Kleine Heks poster van De Kleine Heks cast & crew

kijkwijzer De Kleine Heks

2

IMDb De Kleine Heks

IMDb 6.210

cast & crew De Kleine Heks

regisseur

Mike Schaerer

stemmen

Vivienne van den Assem, Tygo Gernandt en Sterre Koning

distributeur

Dutch FilmWorks

details De Kleine Heks

in première op

18-07-2018

genres

familiefilm en avontuur

jaar

2018

speelduur

103 minuten

Deze week zijn er voor De Kleine Heks geen voorstellingen in Alkmaar

De Kleine Heks draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Kleine Heks.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Kleine Heks. Hier zie je waar en wanneer De Kleine Heks in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Kleine Heks uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Kleine Heks wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Kleine Heks draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Kleine Heks wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Kleine Heks draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Kleine Heks staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Kleine Heks wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Kleine Heks!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Kleine Heks, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Kleine Heks kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Kleine Heks verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Kleine Heks. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Kleine Heks wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Kleine Heks en de regisseur van de film De Kleine Heks worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.