De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) (2011)

Een chaotische piratenkapitein moet samen met zijn crew zijn grote droom waarmaken, namelijk de bittere rivalen Black Bellamy en Cutlass Liz verslaan om de grote prijs ´Piraat van het Jaar´ te winnen.

details De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL)

2AIMDb 6.71046475 88 minuten
De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) poster van De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) cast & crew

kijkwijzer De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL)

2A

IMDb De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL)

IMDb 6.71046475

cast & crew De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL)

regisseur

Peter Lord

stemmen

Daniel Boissevain, Mark van Eeuwen, Nicolette Kluijver, Karin Bloemen, Levi van Kempen en Horace Cohen

distributeur

Sony Pictures Releasing Holland BV

details De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL)

in première op

24-04-2012

genre

animatie

jaar

2011

taal

Nederlandse versie

speelduur

88 minuten

Deze week zijn er voor De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) geen voorstellingen in Groningen

De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL). Hier zie je waar en wanneer De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) uit 2011 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) en de regisseur van de film De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.