Deux (2019)

Trailer van Deuxhttps://img.youtube.com/vi/f23MNDcN-NY/0.jpg2021-09-18T03:28:01+02:00Trailer van Deux

Buurvrouwen Madeleine en Nina zijn al tientallen jaren elkaars grote liefde. Maar niemand weet dat deze vrouwen meer delen dan hun trappenhuis. Hun grootste wens is hun appartementen te verkopen om samen naar Rome te verhuizen.

details Deux

3ATIMDb 7.1102249 95 minuten

kijk Deux online

Pathe Thuis
Deux poster van Deux cast & crew

kijkwijzer Deux

3AT

IMDb Deux

IMDb 7.1102249

cast & crew Deux

regisseur

Filippo Meneghetti

acteurs

Barbara Sukowa, Martine Chevallier en Léa Drucker

distributeur

O’Brother (via Gusto Entertainment)

details Deux

in première op

24-09-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

95 minuten

Deze week zijn er voor Deux geen voorstellingen in Emmen

Dit is de bioscoopagenda van de film Deux.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Deux. Hier zie je waar en wanneer Deux in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Deux uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Deux wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Deux draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Deux wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Hoogeveen

De film Deux draait in deze bioscopen: Vue Hoogeveen

De recensies van de film Deux staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Deux wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Deux!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Deux, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Deux kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Deux verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Deux. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Deux wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Deux en de regisseur van de film Deux worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.