Dikkertje Dap (2017)

Trailer van Dikkertje Daphttps://img.youtube.com/vi/isDyEE_dZ40/0.jpg2021-09-25T01:07:07+02:00Trailer van Dikkertje Dap

Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen.

details Dikkertje Dap

1IMDb 6.610214 74 minuten

recensies Dikkertje Dap

De Volkskrant

kijk Dikkertje Dap online

Pathe Thuis
Dikkertje Dap poster van Dikkertje Dap cast & crew

kijkwijzer Dikkertje Dap

1

IMDb Dikkertje Dap

IMDb 6.610214

cast & crew Dikkertje Dap

regisseur

Barbara Bredero

acteurs

Liam de Vries, Martijn Fischer, Egbert Jan Weeber, Dolores Leeuwin, Medi Broekman, Rayan Belrhazi Alaoui en Yannick van de Velde

distributeur

Independent Films

details Dikkertje Dap

in première op

04-10-2017

genre

familiefilm

jaar

2017

speelduur

74 minuten

Dikkertje Dap draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Dikkertje Dap.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dikkertje Dap. Hier zie je waar en wanneer Dikkertje Dap in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dikkertje Dap uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dikkertje Dap wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dikkertje Dap draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dikkertje Dap wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Dikkertje Dap draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Dikkertje Dap staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Dikkertje Dap wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dikkertje Dap!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dikkertje Dap, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dikkertje Dap kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dikkertje Dap verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dikkertje Dap. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dikkertje Dap wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dikkertje Dap en de regisseur van de film Dikkertje Dap worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.