Dreamkatcher (2020)

Gail, haar verloofde Luke en diens zoontje Josh ontvluchten de drukte van New York om vakantie te houden in de bergen. Gail ziet het ook als een kans om beter contact te krijgen met haar stiefzoontje. Josh lijdt na de dood van zijn moeder aan nachtmerries en Gail hoopt dat de rust van de bergen hem daar vanaf kan helpen. Als Luke voor zijn werk terug moet naar New York, besluit Gail met Josh achter te blijven. Kort daarna maken de twee kennis met de norse Ruth. Zij heeft een enorme verzameling droomvangers en Josh wil er graag een meenemen voor zichzelf.

details

4GATIMDb 3.810 85 minuten
Dreamkatcher poster van Dreamkatcher cast & crew

kijkwijzer Dreamkatcher

4GAT

IMDb Dreamkatcher

IMDb 3.810

cast & crew Dreamkatcher

regisseur

Kerry Harris

acteurs

Radha Mitchell, Henry Thomas en Finlay Wojtak-Hissong

distributeur

Just Film Distribution

details Dreamkatcher

in première op

30-07-2020

genre

horror

jaar

2020

speelduur

85 minuten

Kinepolis Jaarbeurs

Kinepolis Jaarbeurs

vandaag wo 12:15
17:15
22:15
morgen do 22:15
vrijdag vr 22:15
zaterdag za 22:15
zondag zo 22:15
maandag ma 22:15
dinsdag di 22:15

Dit is de bioscoopagenda van de film Dreamkatcher.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dreamkatcher. Hier zie je waar en wanneer Dreamkatcher in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dreamkatcher uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dreamkatcher wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dreamkatcher draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dreamkatcher wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Kerkrade, Leeuwarden, Zwolle, Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Doetinchem, Den Bosch, Breda, Hilversum, Hoogeveen, Spijkenisse, Eindhoven, Arnhem, Den Haag, Ede, Almere, Leiden en Enschede

De film Dreamkatcher draait in deze bioscopen: Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Spijkenisse, Lido, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Ede, Pathé Groningen, Pathé Spuimarkt, Pathé Zwolle, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Vue Alkmaar, Vue Amersfoort, Vue Apeldoorn, Vue Den Bosch, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen en Vue Kerkrade

De recensies van de film Dreamkatcher staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Dreamkatcher wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dreamkatcher!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dreamkatcher, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dreamkatcher kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dreamkatcher verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dreamkatcher. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dreamkatcher wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dreamkatcher en de regisseur van de film Dreamkatcher worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.