Dropje (2020)

Trailer van Dropjehttps://img.youtube.com/vi/4LwWL-90jYA/0.jpg2021-09-29T03:17:42+02:00Trailer van Dropje

Dropje woont in 'De Alleswinkel'; een winkel waar je álles kunt vinden wat je maar kunt bedenken. Doordat Dropje zo nieuwsgierig is, beleeft hij elke keer bijzondere dingen met de kinderen die langskomen.

details Dropje

1IMDb 42 minuten
Dropje poster van Dropje cast & crew

kijkwijzer Dropje

1

IMDb Dropje

IMDb

cast & crew Dropje

regisseur

Meikeminne Clinckspoor

acteurs

Imanuelle Grives, Daniël Boissevain en Warre Borgmans

distributeur

Periscoop Film

details Dropje

in première op

09-06-2021

genres

familiefilm, animatie en live action

jaar

2020

speelduur

42 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Dropje.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dropje. Hier zie je waar en wanneer Dropje in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dropje uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dropje wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dropje draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dropje wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Dropje draait in deze bioscopen: EYE

De recensies van de film Dropje staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Dropje wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dropje!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dropje, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dropje kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dropje verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dropje. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dropje wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dropje en de regisseur van de film Dropje worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.