Duelles (2019)

In een nette buitenwijk in de jaren zestig leiden buren en vriendinnen Alice en Céline een perfect gestileerd leven in hun twee-onder-een-kap. Hun gezinnen zijn haast een grote familie. Ze vieren alle belangrijke gebeurtenissen samen en delen de zorg voor hun zoontjes. Tot er door een tragisch ongeval barsten in hun onberispelijke bestaan komen.

details

3ASTIMDb 6.310 97 minuten

recensies Duelles

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Duelles poster van Duelles cast & crew

kijkwijzer Duelles

3AST

IMDb Duelles

IMDb 6.310

cast & crew Duelles

regisseur

Olivier Masset-Depasse

acteurs

Veerle Baetens, Anne Coesen, Mehdi Nebbou en Arieh Worthalter

distributeur

O’Brother (via Gusto Entertainment)

details Duelles

in première op

16-07-2020

genres

psychologisch en thriller

jaar

2019

speelduur

97 minuten

Louis Hartlooper Complex

Louis Hartlooper Complex

vandaag wo 19:45
morgen do 15:45
vrijdag vr 18:30
zaterdag za 15:45
zondag zo 18:30
maandag ma 15:45
dinsdag di 15:45

Dit is de bioscoopagenda van de film Duelles.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Duelles. Hier zie je waar en wanneer Duelles in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Duelles uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Duelles wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Duelles draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Duelles wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Tilburg, Den Haag, Utrecht, Helmond, Amsterdam, Rotterdam, Zevenaar en Venlo

De film Duelles draait in deze bioscopen: Cinecitta, De Cacaofabriek, De Nieuwe Scene, EYE, Filmhallen, Filmhuis Den Haag, Filmhuis Zevenaar, KINO en Louis Hartlooper Complex

De recensies van de film Duelles staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Duelles wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Duelles!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Duelles, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Duelles kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Duelles verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Duelles. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Duelles wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Duelles en de regisseur van de film Duelles worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.