Early Man (OV) (2018)

Holbewoner Dug en zijn stamgenoten rocken de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit de bronstijd. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden.

details

2GATIMDb 6.110 89 minuten

recensies Early Man (OV)

De Volkskrant

kijk Early Man (OV) online

Pathe Thuis
Early Man (OV) poster van Early Man (OV) cast & crew

kijkwijzer Early Man (OV)

2GAT

IMDb Early Man (OV)

IMDb 6.110

cast & crew Early Man (OV)

regisseur

Nick Park

stemmen

Eddie Redmayne, Tom Hiddleston en Maisie Williams

distributeur

WW Entertainment

details Early Man (OV)

in première op

07-02-2018

genres

animatie en familiefilm

jaar

2018

taal

Originele versie

speelduur

89 minuten

Early Man (OV) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Early Man (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Early Man (OV). Hier zie je waar en wanneer Early Man (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Early Man (OV) uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Early Man (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Early Man (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Early Man (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Early Man (OV) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Early Man (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Early Man (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Early Man (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Early Man (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Early Man (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Early Man (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Early Man (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Early Man (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Early Man (OV) en de regisseur van de film Early Man (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.