Fahim (2019)

Fahim en zijn vader moeten hun geboorteland Bangladesh ontvluchten en hun familie daar achterlaten. Wanneer ze in Parijs aankomen, begint voor hen een ware strijd om het verkrijgen van politiek asiel en staan ze onder constante dreiging het land te worden uitgezet. Dankzij zijn talent voor schaken, ontmoet Fahim Sylvain, een van de beste schaakmeesters van Frankrijk. De twee leren elkaar geleidelijk aan beter kennen en worden goede vrienden. Wanneer het kampioenschap van Frankrijk begint, staat Fahim op het punt om het land te worden uitgezet.

details

3GDIMDb 6.810 108 minuten
Fahim poster van Fahim cast & crew

kijkwijzer Fahim

3GD

IMDb Fahim

IMDb 6.810

cast & crew Fahim

regisseur

Pierre-François Martin-Laval

acteurs

Gérard Depardieu, Ahmed Assat en Isabelle Nanty

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Fahim

in première op

30-07-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

108 minuten

Deze week zijn er voor Fahim geen voorstellingen in Utrecht

Dit is de bioscoopagenda van de film Fahim.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fahim. Hier zie je waar en wanneer Fahim in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fahim uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fahim wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fahim draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fahim wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Rotterdam en Zutphen

De film Fahim draait in deze bioscopen: Cinerama, Luxor Theater en Theater Dakota

De recensies van de film Fahim staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Fahim wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fahim!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fahim, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fahim kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fahim verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fahim. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fahim wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fahim en de regisseur van de film Fahim worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.