Fatman (2020)

Een kerstman wordt opgejaagd door een hitman die is ingehuurd door een twaalfjarige jongen.

details

6GATIMDb 5.910 95 minuten

recensies Fatman

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Fatman online

Pathe Thuis
Fatman poster van Fatman cast & crew

kijkwijzer Fatman

6GAT

IMDb Fatman

IMDb 5.910

cast & crew Fatman

regisseurs

Eshom Nelms en Ian Nelms

acteurs

Mel Gibson en Walton Goggins

distributeur

Just Film Distribution

details Fatman

in première op

26-11-2020

genres

actie en komedie

jaar

2020

speelduur

95 minuten

Deze week zijn er voor Fatman geen voorstellingen in Breda

Fatman draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Fatman.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fatman. Hier zie je waar en wanneer Fatman in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fatman uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fatman wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fatman draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fatman wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Fatman draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Fatman staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Fatman wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fatman!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fatman, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fatman kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fatman verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fatman. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fatman wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fatman en de regisseur van de film Fatman worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.