Force of Nature (2020)

Wanneer een orkaan Puerto Rico nadert begeleiden agent Cardillo en zijn partner Jess een evacuatie. Als ze een appartementencomplex evacueren stuiten ze per toeval op een gewelddadige kunstroof, onder leiding van de gevaarlijke John the Baptist. Er ontstaat een heftige strijd waardoor oud-agent Ray en zijn dochter Troy niet anders kunnen dan zich erin mengen. Naarmate het water stijgt, en de het gevecht doorgaat verandert het complex in een betonnen val die volstroomt met water.

details

3GATIMDb 4.410 89 minuten

recensies Force of Nature

De Volkskrant

kijk Force of Nature online

Pathe Thuis
Force of Nature poster van Force of Nature cast & crew

kijkwijzer Force of Nature

3GAT

IMDb Force of Nature

IMDb 4.410

cast & crew Force of Nature

regisseur

Michael Polish

acteurs

Mel Gibson, Kate Bosworth, Emile Hirsch en Stephanie Kayo

distributeur

Dutch FilmWorks

details Force of Nature

in première op

02-07-2020

genre

actie

jaar

2020

speelduur

89 minuten

Deze week zijn er voor Force of Nature geen voorstellingen in Zoetermeer

Dit is de bioscoopagenda van de film Force of Nature.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Force of Nature. Hier zie je waar en wanneer Force of Nature in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Force of Nature uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Force of Nature wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Force of Nature draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Force of Nature wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Bergen op Zoom en Almere

De film Force of Nature draait in deze bioscopen: Cinema Kiek in de Pot en Kinepolis Almere

De recensies van de film Force of Nature staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Force of Nature wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Force of Nature!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Force of Nature, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Force of Nature kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Force of Nature verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Force of Nature. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Force of Nature wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Force of Nature en de regisseur van de film Force of Nature worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.