Give Me Liberty (2019)

Trailer van Give Me Libertyhttps://img.youtube.com/vi/YR8nVCExVo4/0.jpg2021-09-29T02:23:47+02:00Trailer van Give Me Liberty

Vic is een jonge rolstoelbuschauffeur, die zijn familieleden, een groep oudere Russen, naar een begrafenis wil brengen. Ondertussen wil hij ook Tracy, een eigenwijze jonge vrouw in een rolstoel, graag helpen.

details Give Me Liberty

4HTIMDb 6.7101853 110 minuten

recensies Give Me Liberty

De Volkskrant
Give Me Liberty poster van Give Me Liberty cast & crew

kijkwijzer Give Me Liberty

4HT

IMDb Give Me Liberty

IMDb 6.7101853

cast & crew Give Me Liberty

regisseur

Kirill Mikhanovsky

acteurs

Chris Galust en Lauren Spencer

distributeur

September Film Distribution

details Give Me Liberty

in première op

15-07-2021

genre

drama

jaar

2019

speelduur

110 minuten

Deze week zijn er voor Give Me Liberty geen voorstellingen in Groningen

Dit is de bioscoopagenda van de film Give Me Liberty.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Give Me Liberty. Hier zie je waar en wanneer Give Me Liberty in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Give Me Liberty uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Give Me Liberty wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Give Me Liberty draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Give Me Liberty wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Venlo

De film Give Me Liberty draait in deze bioscopen: De Nieuwe Scene

De recensies van de film Give Me Liberty staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Give Me Liberty wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Give Me Liberty!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Give Me Liberty, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Give Me Liberty kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Give Me Liberty verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Give Me Liberty. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Give Me Liberty wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Give Me Liberty en de regisseur van de film Give Me Liberty worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.