God Exists, Her Name Is Petrunya (2019)

Een hoge priester gooit jaarlijks een kruis in een meer in een dorpje in Macedonië. Honderden mannen springen er achteraan om het kruis te vinden. Degene die het kruis vindt, zal algeheel geluk en welvaart te verwerven. De werkloze, alleenstaande vrouw Petrunija springt in het water en vindt het kruis. De mannen zijn hier niet blij mee.

details

4GTIMDb 6.810 100 minuten

recensies God Exists, Her Name Is Petrunya

De Filmkrant Trouw

kijk God Exists, Her Name Is Petrunya online

Picl
God Exists, Her Name Is Petrunya poster van God Exists, Her Name Is Petrunya cast & crew

kijkwijzer God Exists, Her Name Is Petrunya

4GT

IMDb God Exists, Her Name Is Petrunya

IMDb 6.810

cast & crew God Exists, Her Name Is Petrunya

regisseur

Teona Strugar Mitevska

acteurs

Zorica Nusheva, Labina Mitevska en Stefan Vujisic

distributeur

EYE Filmmuseum

details God Exists, Her Name Is Petrunya

in première op

23-07-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Deze week zijn er voor God Exists, Her Name Is Petrunya geen voorstellingen in Stadskanaal

God Exists, Her Name Is Petrunya draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film God Exists, Her Name Is Petrunya.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film God Exists, Her Name Is Petrunya. Hier zie je waar en wanneer God Exists, Her Name Is Petrunya in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film God Exists, Her Name Is Petrunya uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen God Exists, Her Name Is Petrunya wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film God Exists, Her Name Is Petrunya draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film God Exists, Her Name Is Petrunya wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film God Exists, Her Name Is Petrunya draait in deze bioscopen:

De recensies van de film God Exists, Her Name Is Petrunya staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film God Exists, Her Name Is Petrunya wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film God Exists, Her Name Is Petrunya!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film God Exists, Her Name Is Petrunya, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film God Exists, Her Name Is Petrunya kopen/reserveren.

De filmtijden van de film God Exists, Her Name Is Petrunya verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film God Exists, Her Name Is Petrunya. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film God Exists, Her Name Is Petrunya wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film God Exists, Her Name Is Petrunya en de regisseur van de film God Exists, Her Name Is Petrunya worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.