Goodfellas (1990)

Henry Hill wil al van jongs af aan bij de maffia. Hij begint als loopjongen en door de jaren heen krijgt hij steeds grotere klussen. Gangster Jimmy 'The gent' Conway neemt de jonge Henry onder zijn hoede en leert hem alle fijne kneepjes van het gangstervak. Henry bouwt een bestaan op, maar merkt ook dat hij een beetje voor zichzelf moet gaan zorgen als hij wil blijven overleven in deze harde wereld.

details

6GTIMDb 8.710 146 minuten

kijk Goodfellas online

Netflix Pathe Thuis
Goodfellas poster van Goodfellas cast & crew

kijkwijzer Goodfellas

6GT

IMDb Goodfellas

IMDb 8.710

cast & crew Goodfellas

regisseur

Martin Scorsese

acteurs

Robert De Niro, Ray Liotta en Joe Pesci

distributeur

EYE Filmmuseum

details Goodfellas

in première op

02-11-1990

genres

biografisch, crime en drama

jaar

1990

speelduur

146 minuten

Deze week zijn er voor Goodfellas geen voorstellingen in Breda

Goodfellas draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Goodfellas.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Goodfellas. Hier zie je waar en wanneer Goodfellas in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Goodfellas uit 1990 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Goodfellas wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Goodfellas draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Goodfellas wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Goodfellas draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Goodfellas staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Goodfellas wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Goodfellas!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Goodfellas, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Goodfellas kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Goodfellas verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Goodfellas. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Goodfellas wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Goodfellas en de regisseur van de film Goodfellas worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.