Gunda (2020)

Trailer van Gundahttps://img.youtube.com/vi/z61lb5CMOLc/0.jpg2021-09-25T03:24:50+02:00Trailer van Gunda

Documentaire over Gunda, een varken dat op een idyllische boerderij in Noorwegen twaalf biggen grootbrengt. Gunda en haar biggen, wat koeien en een eenbenige kip worden in beeld gebracht.

details Gunda

1IMDb 7.4101295 93 minuten

recensies Gunda

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Gunda online

Pathe Thuis
Gunda poster van Gunda cast & crew

kijkwijzer Gunda

1

IMDb Gunda

IMDb 7.4101295

cast & crew Gunda

regisseur

Viktor Kosakovskiy

acteur

Gunda

distributeur

Periscoop Film

details Gunda

in première op

17-06-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

93 minuten

Deze week zijn er voor Gunda geen voorstellingen in Gouda

Dit is de bioscoopagenda van de film Gunda.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Gunda. Hier zie je waar en wanneer Gunda in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Gunda uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Gunda wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Gunda draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Gunda wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam

De film Gunda draait in deze bioscopen: KINO

De recensies van de film Gunda staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Gunda wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Gunda!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Gunda, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Gunda kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Gunda verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Gunda. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Gunda wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Gunda en de regisseur van de film Gunda worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.