Hitman's Wife's Bodyguard (2020)

Trailer van Hitman's Wife's Bodyguardhttps://img.youtube.com/vi/JyeIjkUbzkE/0.jpg2021-09-18T03:29:48+02:00Trailer van Hitman's Wife's Bodyguard

Top-bodyguard Michael en huurmoordenaar Darius zijn opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Datius' vrouw Sonia te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot.

details Hitman's Wife's Bodyguard

6GTIMDb 6.11051262 117 minuten

recensies Hitman's Wife's Bodyguard

De Volkskrant
Hitman's Wife's Bodyguard poster van Hitman's Wife's Bodyguard cast & crew

kijkwijzer Hitman's Wife's Bodyguard

6GT

IMDb Hitman's Wife's Bodyguard

IMDb 6.11051262

cast & crew Hitman's Wife's Bodyguard

regisseur

Patrick Hughes

acteurs

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Tom Hopper, Morgan Freeman en Frank Grillo

distributeur

Dutch FilmWorks

details Hitman's Wife's Bodyguard

in première op

22-07-2021

genres

actie en komedie

jaar

2020

speelduur

117 minuten

Deze week zijn er voor Hitman's Wife's Bodyguard geen voorstellingen in Panningen

Dit is de bioscoopagenda van de film Hitman's Wife's Bodyguard.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hitman's Wife's Bodyguard. Hier zie je waar en wanneer Hitman's Wife's Bodyguard in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hitman's Wife's Bodyguard uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hitman's Wife's Bodyguard wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hitman's Wife's Bodyguard draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hitman's Wife's Bodyguard wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Arnhem, Bergen op Zoom, Groningen, Den Bosch, Tilburg, Utrecht, Schiedam, Spijkenisse, Rotterdam, Breda, Leidschendam, Den Haag, Dordrecht, Hilversum, Haarlem, Wijchen, Malden, Uden, Houten en Veldhoven

De film Hitman's Wife's Bodyguard draait in deze bioscopen: Cine Twins, CineLounge, Cinema Gold, Cinema Kiek in de Pot, Cinema Roma, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Groningen, Kinepolis Haarlem, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Spijkenisse, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Scheveningen, Take Ten en Vue Hilversum

De recensies van de film Hitman's Wife's Bodyguard staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Hitman's Wife's Bodyguard wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hitman's Wife's Bodyguard!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hitman's Wife's Bodyguard, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hitman's Wife's Bodyguard kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hitman's Wife's Bodyguard verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hitman's Wife's Bodyguard. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hitman's Wife's Bodyguard wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hitman's Wife's Bodyguard en de regisseur van de film Hitman's Wife's Bodyguard worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.