If Beale Street Could Talk (2018)

Jaren '70, New York; na een jarenlange vriendschap durven Tish en Fonny op negentien- en twintigjarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en in de gevangenis belandt. Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen.

details

3GDTIMDb 7.110 120 minuten

recensies If Beale Street Could Talk

De Filmkrant De Volkskrant

kijk If Beale Street Could Talk online

Pathe Thuis
If Beale Street Could Talk poster van If Beale Street Could Talk cast & crew

kijkwijzer If Beale Street Could Talk

3GDT

IMDb If Beale Street Could Talk

IMDb 7.110

cast & crew If Beale Street Could Talk

regisseur

Barry Jenkins

acteurs

KiKi Layne, Stephan James, Regina King en Colman Domingo

scenario

distributeur

WW Entertainment

details If Beale Street Could Talk

in première op

14-02-2019

genres

drama en romantiek

jaar

2018

speelduur

120 minuten

If Beale Street Could Talk draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film If Beale Street Could Talk.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film If Beale Street Could Talk. Hier zie je waar en wanneer If Beale Street Could Talk in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film If Beale Street Could Talk uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen If Beale Street Could Talk wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film If Beale Street Could Talk draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film If Beale Street Could Talk wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film If Beale Street Could Talk draait in deze bioscopen:

De recensies van de film If Beale Street Could Talk staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film If Beale Street Could Talk wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film If Beale Street Could Talk!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film If Beale Street Could Talk, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film If Beale Street Could Talk kopen/reserveren.

De filmtijden van de film If Beale Street Could Talk verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film If Beale Street Could Talk. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film If Beale Street Could Talk wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film If Beale Street Could Talk en de regisseur van de film If Beale Street Could Talk worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.