Inglourious Basterds (2009)

Een groep Joods-Amerikaanse soldaten, bekend als The Basterds, krijgt tijdens Wereldoorlog II de opdracht om in Frankrijk terreur te zaaien bij de nazi's.

details

IMDb 8.310 148 minuten

recensies Inglourious Basterds

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Inglourious Basterds online

Pathe Thuis
Inglourious Basterds poster van Inglourious Basterds cast & crew

IMDb Inglourious Basterds

IMDb 8.310

cast & crew Inglourious Basterds

regisseur

Quentin Tarantino

acteurs

Brad Pitt, Diane Kruger, Eli Roth, Mélanie Laurent, Mike Myers, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz en Daniel Brühl

scenario

producenten

Universal Pictures, Lawrence Bender Productions, Neunte Babelsberg Film, Weinstein Company, The en A Band Apart

distributeur

UPI (NL)

details Inglourious Basterds

in première op

27-08-2009

jaar

2009

speelduur

148 minuten

Deze week zijn er voor Inglourious Basterds geen voorstellingen in Utrecht

Inglourious Basterds draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Inglourious Basterds.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Inglourious Basterds. Hier zie je waar en wanneer Inglourious Basterds in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Inglourious Basterds uit 2009 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Inglourious Basterds wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Inglourious Basterds draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Inglourious Basterds wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Inglourious Basterds draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Inglourious Basterds staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Inglourious Basterds wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Inglourious Basterds!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Inglourious Basterds, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Inglourious Basterds kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Inglourious Basterds verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Inglourious Basterds. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Inglourious Basterds wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Inglourious Basterds en de regisseur van de film Inglourious Basterds worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.