Jackie en Oopjen (2020)

De twaalfjarige Jackie is kind aan huis in het Rijksmuseum. Haar moeder Mouna werkt daar als conservator. Wanneer de beroemde Rembrandt-schilderijen van Marten Soolmans en Oopjen Coppit worden tentoongesteld, gebeurt er iets wonderlijks. Als Jackie na sluitingstijd langs hun portretten loopt, volgen de ogen van Oopjen haar. Jackie dacht dat ze het zich gewoon inbeeldde, maar dit blijkt niet zo te zijn. Plotseling staat Oopjen voor haar neus, maar Jackie wil niets van haar weten. Ze denkt dat het een verklede actrice is. Maar al snel wordt duidelijk dat Oopjen de waarheid spreekt.

details

2GIMDb 7.410 90 minuten

recensies Jackie en Oopjen

De Volkskrant Trouw

kijk Jackie en Oopjen online

Pathe Thuis
Jackie en Oopjen poster van Jackie en Oopjen cast & crew

kijkwijzer Jackie en Oopjen

2G

IMDb Jackie en Oopjen

IMDb 7.410

cast & crew Jackie en Oopjen

regisseur

Annemarie van de Mond

acteurs

Frouke Verheijde, Karina Smulders, Bert Hana, Leny Breederveld, Sarah Bannier, Jaap Spijkers, Dick van den Toorn, Saar van Aken, Ron Fresen, Roben Mitchell, Sieger Sloot en Tanja Jess

scenario

distributeur

Just Entertainment

details Jackie en Oopjen

in première op

14-10-2020

genres

familiefilm en avontuur

jaar

2020

speelduur

90 minuten

Jackie en Oopjen draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Jackie en Oopjen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Jackie en Oopjen. Hier zie je waar en wanneer Jackie en Oopjen in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Jackie en Oopjen uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Jackie en Oopjen wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Jackie en Oopjen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Jackie en Oopjen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Jackie en Oopjen draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Jackie en Oopjen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Jackie en Oopjen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Jackie en Oopjen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jackie en Oopjen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Jackie en Oopjen kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Jackie en Oopjen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Jackie en Oopjen. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Jackie en Oopjen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Jackie en Oopjen en de regisseur van de film Jackie en Oopjen worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.