Judas and the Black Messiah (2021)

Trailer van Judas and the Black Messiahhttps://img.youtube.com/vi/ItygEZurAL8/0.jpg2021-09-25T02:25:54+02:00Trailer van Judas and the Black Messiah

Beroepscrimineel O’Neal schept er genoegen in om niet alleen de Black Panthers om de tuin te leiden, maar ook zijn contactpersoon, FBI-agent Roy Mitchell. Terwijl zijn politieke invloed toeneemt, wordt Hampton verliefd op mede-revolutionair Deborah Johnson. Ondertussen worstelt O’Neal met zijn geweten. Zal hij partij kiezen voor de goede kant, of zal hij Hampton en de Black Panthers verraden, zoals hem wordt opgedragen door FBI-directeur J. Edgar Hoover.

details Judas and the Black Messiah

6GTIMDb 7.51060520 127 minuten

recensies Judas and the Black Messiah

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Judas and the Black Messiah online

Pathe Thuis
Judas and the Black Messiah poster van Judas and the Black Messiah cast & crew

kijkwijzer Judas and the Black Messiah

6GT

IMDb Judas and the Black Messiah

IMDb 7.51060520

cast & crew Judas and the Black Messiah

regisseur

Shaka King

acteurs

Daniel Kaluuya, Lakeith Stanfield, Dominique Thorne, Jesse Plemons, Dominique Fishback, Ashton Sanders, Martin Sheen, Algee Smith, Darrell Britt-Gibson, Amari Cheatom, Caleb Eberhardt en Lil Rel Howery

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Judas and the Black Messiah

in première op

17-06-2021

genre

drama

jaar

2021

speelduur

127 minuten

Judas and the Black Messiah draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Judas and the Black Messiah.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Judas and the Black Messiah. Hier zie je waar en wanneer Judas and the Black Messiah in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Judas and the Black Messiah uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Judas and the Black Messiah wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Judas and the Black Messiah draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Judas and the Black Messiah wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Judas and the Black Messiah draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Judas and the Black Messiah staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Judas and the Black Messiah wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Judas and the Black Messiah!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Judas and the Black Messiah, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Judas and the Black Messiah kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Judas and the Black Messiah verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Judas and the Black Messiah. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Judas and the Black Messiah wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Judas and the Black Messiah en de regisseur van de film Judas and the Black Messiah worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.