Jungle Cruise (2021)

Trailer van Jungle Cruisehttps://img.youtube.com/vi/Sud7UDzGh-s/0.jpg2021-09-29T03:19:57+02:00Trailer van Jungle Cruise

Een charismatische rivierbootkapitein en een vastberaden ontdekkingsreiziger gaan samen op een missie om de jungle van de Amazon te onderzoeken.

details Jungle Cruise

4GAIMDb 6.610105794 127 minuten

kijk Jungle Cruise online

Pathe Thuis
Jungle Cruise poster van Jungle Cruise cast & crew

kijkwijzer Jungle Cruise

4GA

IMDb Jungle Cruise

IMDb 6.610105794

cast & crew Jungle Cruise

regisseur

Jaume Collet-Serra

acteurs

Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramírez, Jack Whitehall, Jesse Plemons en Paul Giamatti

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Jungle Cruise

in première op

28-07-2021

genres

avontuur en actie

jaar

2021

speelduur

127 minuten

Kinepolis Groningen

Kinepolis Groningen 2D

vandaag wo
15:40
17:50
morgen do
15:30
vrijdag vr
15:50
zaterdag za
15:30
zondag zo
12:00
15:00
maandag ma
15:10
dinsdag di
15:10

Dit is de bioscoopagenda van de film Jungle Cruise.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Jungle Cruise. Hier zie je waar en wanneer Jungle Cruise in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Jungle Cruise uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Jungle Cruise wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Jungle Cruise draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Jungle Cruise wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Bosch, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Breda, Amsterdam, Kerkrade, Tilburg, Nijmegen, Eindhoven, Haarlem, Leidschendam, Drachten, Alkmaar, Hoofddorp, Hilversum, Deventer, Almkerk, Reuver, Roosendaal, Enschede, Den Haag, Ede, Zoetermeer, Schiedam, Emmen, Den Helder, Apeldoorn en Doetinchem

De film Jungle Cruise draait in deze bioscopen: City Roosendaal, De Bios Drachten, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Haarlem, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Zoetermeer, Pathé Arena, Pathé Breda, Pathé de Kuip, Pathé Ede, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Nijmegen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Service Bioscoop Hollywoud, Service Bioscoop Luxor, Vue Alkmaar, Vue Apeldoorn, Vue Den Bosch, Vue Deventer, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Hilversum, Vue Kerkrade en Vue Nijmegen Walstraat

De recensies van de film Jungle Cruise staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Jungle Cruise wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Jungle Cruise!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jungle Cruise, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Jungle Cruise kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Jungle Cruise verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Jungle Cruise. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Jungle Cruise wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Jungle Cruise en de regisseur van de film Jungle Cruise worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.