Klimt & Schiele - Eros and Psyche (2018)

Een reis door de kunstgeschiedenis, langs de statige hallen van het Albertina, het Belvedere en diverse musea, zoals het Leopold Museum, het Sigmund Freud Museum en het Wiener Museum.

details

IMDb 7.110 95 minuten
Klimt & Schiele - Eros and Psyche poster van Klimt & Schiele - Eros and Psyche cast & crew

IMDb Klimt & Schiele - Eros and Psyche

IMDb 7.110

cast & crew Klimt & Schiele - Eros and Psyche

regisseur

Michele Mally

acteurs

Lorenzo Richelmy, Maxi Blaha, Rudolf Buchbinder, Lily Cole, Monika Faber, Bryan Gilliam, Eric Kandel, Jane Kullir, Elisabeth Leopold, Astrid Mahler, Therese Muxeneder, Peter Rath, Elisabeth Schmuttermaier, Klaus Albrecht Schröder, Katja Sinkovic, Franz Smola en Alfred Weidinger

details Klimt & Schiele - Eros and Psyche

jaar

2018

speelduur

95 minuten

Deze week zijn er voor Klimt & Schiele - Eros and Psyche geen voorstellingen in Enkhuizen

Dit is de biosagenda van de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche uit 2018 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Hoorn

De film Klimt & Schiele - Eros and Psyche draait in deze bioscopen: Cinema Oostereiland

De recensies van de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score van de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche kopen.

De filmtijden van de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche. Ook de kijkwijzer van de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche en de regisseur van de film Klimt & Schiele - Eros and Psyche worden ook vermeld.