La Odisea (2019)

Voormalig voetballer Fermín Pelassi en zijn vrouw Lidia besluiten hun droom waar te maken door samen met dorpsgenoten een bedrijf op poten te zetten. Ze verzamelen het geld wat ze daarvoor nodig hebben en vertrouwen het bedrag toe aan de lokale bank. Maar even later verdwijnt de corrupte bankmanager met al hun geld, vlak voor de beruchte Corralito. De vrienden bundelen hun krachten om terug te krijgen wat hen toebehoort en bedenken een wraakplan.

details

IMDb 7.310 116 minuten

recensies La Odisea

De Filmkrant De Volkskrant NRC
La Odisea poster van La Odisea cast & crew

IMDb La Odisea

IMDb 7.310

cast & crew La Odisea

regisseur

Sebastián Borensztein

acteurs

Ricardo Darín, Luis Brandoni, Verónica Llinás, Daniel Aráoz, Germán Rodríguez, Alejandro Gigena, Guillermo Jacubowicz, Ramiro Vayo, Martha Piatigorsky, Carlos Jorge Piñeiro, Carlos Belloso, Rita Cortese, Marco Antonio Caponi, Luciano Cazaux, Javier Abril, Andrés Parra, Chino Darín, Federico Berón, Ruben Albarracín, Karina Hernández, Ailín Zaninovich, José María Marcos, Javier Grecco, Giannina Giunta, Marcos José Metta, Jaqueline Pietrani, Facundo Livio Mejía, Alejandro Carrillo Penovi, Roma Zully Magnanimi en Damián Sotto

details La Odisea

in première op

09-07-2020

jaar

2019

speelduur

116 minuten

Louis Hartlooper Complex

Louis Hartlooper Complex

vandaag wo 15:45
21:00
morgen do 21:00
vrijdag vr 15:45
zaterdag za ...
zondag zo 15:45
21:00
maandag ma ...
dinsdag di 21:00

Dit is de bioscoopagenda van de film La Odisea.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La Odisea. Hier zie je waar en wanneer La Odisea in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La Odisea uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La Odisea wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La Odisea draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La Odisea wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Breda, Utrecht, Maastricht, Den Haag, Zevenaar, Panningen, Castricum en Middelburg

De film La Odisea draait in deze bioscopen: Cinecenter, Cinema Middelburg, Corso Theater, DOK6 Cinema, Filmhuis Zevenaar, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, Lumière, LUX, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé Tuschinski en Studio/K

De recensies van de film La Odisea staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film La Odisea wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La Odisea!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La Odisea, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La Odisea kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La Odisea verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La Odisea. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La Odisea wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La Odisea en de regisseur van de film La Odisea worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.