Les plus belles années d'une vie (2019)

Voormalig autocoureur Jean-Louis lijkt zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen. Zijn zoon probeert hem daarom te herenigen met de vrouw die hij niet kon koesteren, maar waar zijn geheugen en dromen nog vol van zijn.

details

2GIMDb 6.610 90 minuten

recensies Les plus belles années d'une vie

De Filmkrant De Volkskrant
Les plus belles années d'une vie poster van Les plus belles années d'une vie cast & crew

kijkwijzer Les plus belles années d'une vie

2G

IMDb Les plus belles années d'une vie

IMDb 6.610

cast & crew Les plus belles années d'une vie

regisseur

Claude Lelouch

acteurs

Anouk Aimée, Jean-Louis Trintignant, Marianne Denicourt, Monica Bellucci, Soho Rezanejad en Antoine Sire

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Les plus belles années d'une vie

in première op

02-07-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor Les plus belles années d'une vie geen voorstellingen in Utrecht

Dit is de bioscoopagenda van de film Les plus belles années d'une vie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Les plus belles années d'une vie. Hier zie je waar en wanneer Les plus belles années d'une vie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Les plus belles années d'une vie uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Les plus belles années d'une vie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Les plus belles années d'une vie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Les plus belles années d'une vie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Zevenaar en Amstelveen

De film Les plus belles années d'une vie draait in deze bioscopen: Cinema Amstelveen en Filmhuis Zevenaar

De recensies van de film Les plus belles années d'une vie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Les plus belles années d'une vie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Les plus belles années d'une vie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Les plus belles années d'une vie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Les plus belles années d'une vie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Les plus belles années d'une vie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Les plus belles années d'une vie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Les plus belles années d'une vie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Les plus belles années d'une vie en de regisseur van de film Les plus belles années d'une vie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.