Line of Duty (2019)

Politieagent Frank Penny schiet per ongeluk een kidnapper dood tijdens een poging hem te arresteren. Het slachtoffer van de ontvoering is de elfjarige dochter van de politiechef en Frank zet alles op het spel om zijn eer te herstellen en haar te redden. Tijdens zijn zoektocht wordt hij bijgestaan door de jonge journaliste Ava Brooks. Zij volgt Frank op de voet en zendt alles live uit op haar nieuwskanaal. Als de broer van de ontvoerder opduikt, moeten Frank en Ava niet alleen het meisje zien te vinden maar er zelf ook levend uit zien te komen.

details

3GATIMDb 5.310 98 minuten

recensies Line of Duty

NRC
Line of Duty poster van Line of Duty cast & crew

kijkwijzer Line of Duty

3GAT

IMDb Line of Duty

IMDb 5.310

cast & crew Line of Duty

regisseur

Steven C. Miller

acteurs

Aaron Eckhart, Giancarlo Esposito, Ben McKenzie en Courtney Eaton

distributeur

Dutch FilmWorks

details Line of Duty

in première op

18-06-2020

genres

crime en actie

jaar

2019

speelduur

98 minuten

Deze week zijn er voor Line of Duty geen voorstellingen in Zoetermeer

Dit is de bioscoopagenda van de film Line of Duty.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Line of Duty. Hier zie je waar en wanneer Line of Duty in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Line of Duty uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Line of Duty wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Line of Duty draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Line of Duty wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Bergen op Zoom, Breda, Stadskanaal, Arnhem, Tilburg, Delft, Ede, Leeuwarden en Etten-Leur

De film Line of Duty draait in deze bioscopen: Cine-Service, Cinema Kiek in de Pot, Kinepolis Breda, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Tilburg, Service Bioscoop Smoky en Tivoli en Cinema Leeuwarden

De recensies van de film Line of Duty staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Line of Duty wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Line of Duty!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Line of Duty, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Line of Duty kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Line of Duty verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Line of Duty. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Line of Duty wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Line of Duty en de regisseur van de film Line of Duty worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.