Maiden (2019)

Documentaire; Tracey Edwards loopt als zestienjarige weg van huis en leert zeilen via baantjes als kok en poetser op zeilboten. Wanneer ze over de Whitbread Round the World Race hoort, is ze verkocht. Vrouwen worden echter niet sterk genoeg geacht om als zeilmaat mee te mogen, laat staan kapitein of navigator te kunnen zijn. Volhardend lukt het haar samen met twaalf andere avontuurlijke vrouwen een boot klaar te krijgen.

details

1TIMDb 7.710 97 minuten

recensies Maiden

Trouw NRC

kijk Maiden online

Netflix
Maiden poster van Maiden cast & crew

kijkwijzer Maiden

1T

IMDb Maiden

IMDb 7.710

cast & crew Maiden

regisseur

Alex Holmes

acteur

Tracey Edwards

distributeur

Periscoop Film

details Maiden

in première op

09-07-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

97 minuten

Maiden draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Maiden.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Maiden. Hier zie je waar en wanneer Maiden in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Maiden uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Maiden wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Maiden draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Maiden wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Maiden draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Maiden staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Maiden wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Maiden!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Maiden, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Maiden kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Maiden verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Maiden. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Maiden wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Maiden en de regisseur van de film Maiden worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.