Mandibules (2019)

Trailer van Mandibuleshttps://img.youtube.com/vi/pZDOc-gzD3E/0.jpg2021-09-29T02:23:45+02:00Trailer van Mandibules

Jean-Gab en Manu, beiden niet het grootste licht, vinden in de kofferbak van hun auto een gigantische vlieg. Het duurt niet lang voordat ze op het lumineuze idee komen het beest te trainen, in de hoop er bakken met geld mee te verdienen.

details Mandibules

2GATIMDb 6.6102299 78 minuten

recensies Mandibules

De Volkskrant Trouw
Mandibules poster van Mandibules cast & crew

kijkwijzer Mandibules

2GAT

IMDb Mandibules

IMDb 6.6102299

cast & crew Mandibules

regisseur

Quentin Dupieux

acteurs

David Marsais, Grégoire Ludig, Adèle Exarchopoulos, Coralie Russier, India Hair en Roméo Elvis

distributeur

O’Brother (via Gusto Entertainment)

details Mandibules

in première op

24-06-2021

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

78 minuten

Deze week zijn er voor Mandibules geen voorstellingen in Groningen

Mandibules draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Mandibules.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Mandibules. Hier zie je waar en wanneer Mandibules in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Mandibules uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Mandibules wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Mandibules draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Mandibules wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Mandibules draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Mandibules staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Mandibules wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Mandibules!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Mandibules, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Mandibules kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Mandibules verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Mandibules. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Mandibules wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Mandibules en de regisseur van de film Mandibules worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.