Matthias et Maxime (2019)

Matthias en Maxime maken deel uit van een hechte vriendengroep die, nu ze de dertig naderen, uit elkaar begint te vallen. Maxime, wiens leven een stuk minder soepel verlopen is dan dat van de ambitieuze advocaat Matthias, besluit zijn geluk te gaan zoeken in Australië. In de dagen voor zijn vertrek komen er echter onverwachte emoties boven als ze tijdens een feest worden gestrikt voor een kusscène in een project van een filmstudent. De kus wekt gevoelens op waar ze zich geen raad mee weten en veroorzaakt een dramatische kloof tussen de vrienden als gevolg.

details

3STIMDb 6.810 119 minuten

recensies Matthias et Maxime

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Matthias et Maxime online

Picl
Matthias et Maxime poster van Matthias et Maxime cast & crew

kijkwijzer Matthias et Maxime

3ST

IMDb Matthias et Maxime

IMDb 6.810

cast & crew Matthias et Maxime

regisseur

Xavier Dolan

acteurs

Gabriel D'Almeida-Freitas, Xavier Dolan, Micheline Bernard, Anne Dorval, Samuel Gauthier, Antoine Pilon, Pier-Luc Funk en Adib Alkhalidey

distributeur

September Film Distribution

details Matthias et Maxime

in première op

25-06-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

119 minuten

Springhaver

Springhaver

vandaag wo ...
morgen do 16:45
vrijdag vr 16:45
zaterdag za 16:45
zondag zo 16:45
maandag ma ...
dinsdag di ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Matthias et Maxime.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Matthias et Maxime. Hier zie je waar en wanneer Matthias et Maxime in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Matthias et Maxime uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Matthias et Maxime wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Matthias et Maxime draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Matthias et Maxime wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Venlo, Arnhem, Den Haag en Maastricht

De film Matthias et Maxime draait in deze bioscopen: Cinecenter, De Nieuwe Scene, FC Hyena, Filmhallen, Filmhuis Den Haag, Focus Filmtheater Arnhem, Kriterion, LAB111, Lumière, Rialto, Springhaver en Studio/K

De recensies van de film Matthias et Maxime staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Matthias et Maxime wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Matthias et Maxime!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Matthias et Maxime, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Matthias et Maxime kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Matthias et Maxime verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Matthias et Maxime. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Matthias et Maxime wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Matthias et Maxime en de regisseur van de film Matthias et Maxime worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.