My Hero Academia: Heroes Rising (2019)

In een wereld waar tachtig procent van de mensen speciale Gaven heeft staat de Hero Academia, waar je wordt opgeleid tot beroepsheld. Klas 1-A moet tijdens hun praktijklessen op het eiland Nabu onverwacht een vredelievend dorp beschermen tegen echte schurken. Deku, Bakugo en zijn klasgenoten moeten leren samenwerken en hun individuele dromen van glorie opgeven om deze vijand met ongekende krachten te kunnen weerstaan. Al weten Deku en zijn vrienden niet of ze deze vijandelijke krachten wel aan kunnen, ze hebben geen keuze, want zij zijn de nieuwe generatie helden en de laatste hoop van het eiland.

details

3GTIMDb 8.010 104 minuten

recensies My Hero Academia: Heroes Rising

NRC
My Hero Academia: Heroes Rising poster van My Hero Academia: Heroes Rising cast & crew

kijkwijzer My Hero Academia: Heroes Rising

3GT

IMDb My Hero Academia: Heroes Rising

IMDb 8.010

cast & crew My Hero Academia: Heroes Rising

regisseur

Kenji Nagasaki

stemmen

Daiki Yamashita, Kenta Miyake, Yoshio Inoue en Tomoyo Kurosawa

distributeur

Periscoop Film

details My Hero Academia: Heroes Rising

in première op

16-07-2020

genre

animatie

jaar

2019

speelduur

104 minuten

My Hero Academia: Heroes Rising draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film My Hero Academia: Heroes Rising.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film My Hero Academia: Heroes Rising. Hier zie je waar en wanneer My Hero Academia: Heroes Rising in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film My Hero Academia: Heroes Rising uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen My Hero Academia: Heroes Rising wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film My Hero Academia: Heroes Rising draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film My Hero Academia: Heroes Rising wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film My Hero Academia: Heroes Rising draait in deze bioscopen:

De recensies van de film My Hero Academia: Heroes Rising staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film My Hero Academia: Heroes Rising wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film My Hero Academia: Heroes Rising!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film My Hero Academia: Heroes Rising, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film My Hero Academia: Heroes Rising kopen/reserveren.

De filmtijden van de film My Hero Academia: Heroes Rising verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film My Hero Academia: Heroes Rising. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film My Hero Academia: Heroes Rising wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film My Hero Academia: Heroes Rising en de regisseur van de film My Hero Academia: Heroes Rising worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.