Nick Jr. Zomerbios (2020)

Avonturen van Blue’s Clues & You, Shimmer & Shine en PAW Patro.

details

60 minuten
Nick Jr. Zomerbios poster van Nick Jr. Zomerbios cast & crew

details Nick Jr. Zomerbios

jaar

2020

speelduur

60 minuten

Pathé Rembrandt Utrecht

Pathé Rembrandt Utrecht

vandaag di 10:00
morgen wo 10:00
donderdag do 11:55
vrijdag vr 10:20
zaterdag za 10:15
zondag zo 10:00
maandag ma ...
Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

vandaag di 10:15
morgen wo 10:30
donderdag do 10:20
vrijdag vr 10:30
zaterdag za 10:25
zondag zo 11:00
maandag ma 10:10

Dit is de bioscoopagenda van de film Nick Jr. Zomerbios.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Nick Jr. Zomerbios. Hier zie je waar en wanneer Nick Jr. Zomerbios in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Nick Jr. Zomerbios uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Nick Jr. Zomerbios wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Nick Jr. Zomerbios draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Nick Jr. Zomerbios wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Nijmegen, Maastricht, Breda, Eindhoven, Zaandam, Arnhem, Ede, Tilburg, Zwolle, Groningen, Delft, Haarlem, Helmond, Amersfoort en Leeuwarden

De film Nick Jr. Zomerbios draait in deze bioscopen: Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Rembrandt Utrecht, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle en Tivoli en Cinema Leeuwarden

De recensies van de film Nick Jr. Zomerbios staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Nick Jr. Zomerbios wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Nick Jr. Zomerbios!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nick Jr. Zomerbios, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Nick Jr. Zomerbios kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Nick Jr. Zomerbios verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Nick Jr. Zomerbios. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Nick Jr. Zomerbios wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Nick Jr. Zomerbios en de regisseur van de film Nick Jr. Zomerbios worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.