Night of the Kings (2020)

Trailer van Night of the Kingshttps://img.youtube.com/vi/Gyx3k9wdQ5s/0.jpg2021-09-28T14:20:55+02:00Trailer van Night of the Kings

Een jongeman wordt naar La Maca verbannen, een gevangenis diep in het Ivoriaanse woud. Volgens traditie moet hij bij de eerste maansverduistering als nieuweling een nacht lang de andere gevangenen vermaken met een verhaal. Wanneer ze niet tot zonsopgang aan zijn lippen hangen, moet hij het bekopen met de dood. Nerveus begint hij aan het verhaal van de legendarische bandiet Zama King.

details Night of the Kings

4GADIMDb 6.5101760 93 minuten

recensies Night of the Kings

De Volkskrant
Night of the Kings poster van Night of the Kings cast & crew

kijkwijzer Night of the Kings

4GAD

IMDb Night of the Kings

IMDb 6.5101760

cast & crew Night of the Kings

regisseur

Philippe Lacôte

acteurs

Denis Lavant, Issaka Sawadogo en Steve Tientcheu

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Night of the Kings

in première op

08-07-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

93 minuten

Deze week zijn er voor Night of the Kings geen voorstellingen in Groningen

Night of the Kings draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Night of the Kings.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Night of the Kings. Hier zie je waar en wanneer Night of the Kings in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Night of the Kings uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Night of the Kings wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Night of the Kings draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Night of the Kings wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Night of the Kings draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Night of the Kings staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Night of the Kings wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Night of the Kings!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Night of the Kings, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Night of the Kings kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Night of the Kings verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Night of the Kings. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Night of the Kings wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Night of the Kings en de regisseur van de film Night of the Kings worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.