Nobody (2021)

Trailer van Nobodyhttps://img.youtube.com/vi/-poYr0ze1w8/0.jpg2021-09-10T03:47:29+02:00Trailer van Nobody

Als er op een nacht twee dieven bij hem inbreken, weigert Hutch zichzelf en zijn gezin te verdedigen, in de hoop ernstig geweld te voorkomen. Zijn tienerzoon Blake is teleurgesteld in hem en zijn vrouw, Becca, lijkt alleen maar meer afstand te nemen. Na het incident ontwaakt er een woede in Hutch die hij lang had onderdrukt. Oude instincten worden weer aangewakkerd en brengen hem op een duister pad, waarbij geheimen uit het verleden en dodelijke vaardigheden aan het licht worden gebracht.

details Nobody

6GTIMDb 7.410154683 92 minuten

recensies Nobody

De Volkskrant NRC
Nobody poster van Nobody cast & crew

kijkwijzer Nobody

6GT

IMDb Nobody

IMDb 7.410154683

cast & crew Nobody

regisseur

Ilya Naishuller

acteurs

Bob Odenkirk, Connie Nielsen, RZA, Aleksey Serebryakov en Christopher Lloyd

scenario

producenten

Kelly McCormick, David Leitch, Braden Aftergood, Bob Odenkirk en Marc Provissiero

distributeur

Universal Pictures International

details Nobody

in première op

10-06-2021

genre

thriller

jaar

2021

speelduur

92 minuten

Deze week zijn er voor Nobody geen voorstellingen in Den Helder

Nobody draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Nobody.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Nobody. Hier zie je waar en wanneer Nobody in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Nobody uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Nobody wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Nobody draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Nobody wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Nobody draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Nobody staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Nobody wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Nobody!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nobody, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Nobody kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Nobody verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Nobody. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Nobody wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Nobody en de regisseur van de film Nobody worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.