Nomadland (2020)

Trailer van Nomadlandhttps://img.youtube.com/vi/qNummWa2wqA/0.jpg2021-09-25T03:27:41+02:00Trailer van Nomadland

Wanneer Fern haar baan, huis en al haar bezittingen kwijtraakt, besluit ze als hedendaagse nomade door Amerika te trekken.

details Nomadland

1TIMDb 7.410126546 108 minuten

recensies Nomadland

De Volkskrant

kijk Nomadland online

Pathe Thuis
Nomadland poster van Nomadland cast & crew

kijkwijzer Nomadland

1T

IMDb Nomadland

IMDb 7.410126546

cast & crew Nomadland

regisseur

Chloé Zhao

acteurs

Frances McDormand, Bob Wells, Linda May, David Strathairn en Swankie

scenario

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details Nomadland

in première op

27-05-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

108 minuten

Deze week zijn er voor Nomadland geen voorstellingen in Gouda

Dit is de bioscoopagenda van de film Nomadland.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Nomadland. Hier zie je waar en wanneer Nomadland in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Nomadland uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Nomadland wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Nomadland draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Nomadland wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Eindhoven, Arnhem, Groningen, Utrecht, Maastricht, Deventer, Nijmegen, Rotterdam en Zwolle

De film Nomadland draait in deze bioscopen: Filmhallen, Filmhuis De Keizer, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Fraterhuis, LantarenVenster, Lumière, LUX, Natlab en Springhaver

De recensies van de film Nomadland staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Nomadland wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Nomadland!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nomadland, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Nomadland kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Nomadland verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Nomadland. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Nomadland wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Nomadland en de regisseur van de film Nomadland worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.