Playlist (2021)

Trailer van Playlisthttps://img.youtube.com/vi/6QDzC8tZJh4/0.jpg2021-09-25T03:28:28+02:00Trailer van Playlist

Als Sophie te horen krijgt dat ze kan werken bij een beroemde uitgeverij in Parijs is dat een stap richting haar ultieme droom. Ze hoopt ooit haar eigen grafische illustraties gedrukt te zien, maar voor nu moet ze het doen met een baan op de publiciteitsafdeling. Het leven krijgt echter een andere wending als ze onverwachts zwanger raakt. Haar relatie loopt stuk en een carrière in de uitgeverswereld moet weer plaats maken voor haar oude baantje in de bediening.

details Playlist

1TIMDb 6.410143 84 minuten

recensies Playlist

De Volkskrant
Playlist poster van Playlist cast & crew

kijkwijzer Playlist

1T

IMDb Playlist

IMDb 6.410143

cast & crew Playlist

regisseur

Nine Antico

acteurs

Laetitia Dosch en Sara Forestier

distributeur

September Film Distribution

details Playlist

in première op

09-09-2021

genre

drama

jaar

2021

speelduur

84 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Playlist.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Playlist. Hier zie je waar en wanneer Playlist in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Playlist uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Playlist wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Playlist draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Playlist wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Utrecht, Eindhoven en Arnhem

De film Playlist draait in deze bioscopen: EYE, Filmhallen, Focus Filmtheater Arnhem, KINO, Louis Hartlooper Complex, LUX en Natlab

De recensies van de film Playlist staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Playlist wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Playlist!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Playlist, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Playlist kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Playlist verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Playlist. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Playlist wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Playlist en de regisseur van de film Playlist worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.