Pokémon Detective Pikachu (OV) (2019)

Top privé detective Harry Goodman raakt mysterieus vermist. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21-jarige zoon Tim op zoek gaat naar de reden van zijn verdwijning. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen.

recensies Pokémon Detective Pikachu (OV)

De Volkskrant
Pokémon Detective Pikachu (OV) poster van Pokémon Detective Pikachu (OV)

beoordelingen Pokémon Detective Pikachu (OV)

9A

IMDb 6.910

cast & crew Pokémon Detective Pikachu (OV)

regisseur

Rob Letterman

acteurs

Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton en Ken Watanabe

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Pokémon Detective Pikachu (OV)

in première op

08-05-2019

genres

live action en avontuur

jaar

2019

taal

Originele versie

speelduur

106 minuten

Quatro4 Bioscoop

Quatro4 Bioscoop

vandaag zo 16:15
morgen ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo 16:00
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
Dit is de biosagenda van de film Pokémon Detective Pikachu (OV).

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Pokémon Detective Pikachu (OV) getoond.

De je film Pokémon Detective Pikachu (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Groningen, Den Haag, Arnhem, Rotterdam, Eindhoven, Leiden, Enschede, Tilburg, Zwolle, Nijmegen, Leeuwarden, Dordrecht, Haarlem, Almere, Hoogezand-Sappemeer, Heerhugowaard, Delft, Hilversum, Ede, Veldhoven, Den Helder, Zandvoort, Apeldoorn, Maastricht, Assen, Deventer, Uden, Houten, Helmond, Heerlen, Den Bosch, Amersfoort, Hoogeveen, Kerkrade, Purmerend, Steenwijk, Wijchen, Alkmaar, Schagen, Malden, Hoofddorp, Wageningen, Doetinchem, Almelo, Gorinchem, Panningen, Sittard, Vlaardingen en Hoorn

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Pokémon Detective Pikachu (OV) draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Pokémon Detective Pikachu (OV) staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Pokémon Detective Pikachu (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pokémon Detective Pikachu (OV), klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Pokémon Detective Pikachu (OV) verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Pokémon Detective Pikachu (OV)

De film Pokémon Detective Pikachu (OV) in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Utrecht, Groningen, Den Haag, Arnhem, Rotterdam, Eindhoven, Leiden, Enschede, Tilburg, Zwolle, Nijmegen, Leeuwarden, Dordrecht, Haarlem, Almere, Hoogezand-Sappemeer, Heerhugowaard, Delft, Hilversum, Ede, Veldhoven, Den Helder, Zandvoort, Apeldoorn, Maastricht, Assen, Deventer, Uden, Houten, Helmond, Heerlen, Den Bosch, Amersfoort, Hoogeveen, Kerkrade, Purmerend, Steenwijk, Wijchen, Alkmaar, Schagen, Malden, Hoofddorp, Wageningen, Doetinchem, Almelo, Gorinchem, Panningen, Sittard, Vlaardingen en Hoorn.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pokémon Detective Pikachu (OV), klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.