Queen of Hearts (2019)

Anne lijkt haar leven op orde te hebben; ze is getrouwd, heeft twee dochters, een goede baan en een mooi huis. Het leven van de familie wordt echter verstoord wanneer Gustav, Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt. Terwijl Peter het moeilijk heeft met zijn komst, bouwt Anne al snel een band op met Gustav. Hun relatie verandert wanneer ze alles op het spel zet door de jongen de verleiden en ze voor een keuze met onvoorstelbare gevolgen komt te staan.

details

4STIMDb 7.210 127 minuten

recensies Queen of Hearts

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Queen of Hearts online

Pathe Thuis
Queen of Hearts poster van Queen of Hearts cast & crew

kijkwijzer Queen of Hearts

4ST

IMDb Queen of Hearts

IMDb 7.210

cast & crew Queen of Hearts

regisseur

May el-Toukhy

acteurs

Trine Dyrholm en Gustav Lindh

distributeur

September Film Distribution

details Queen of Hearts

in première op

20-06-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

127 minuten

Queen of Hearts draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Queen of Hearts.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Queen of Hearts. Hier zie je waar en wanneer Queen of Hearts in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Queen of Hearts uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Queen of Hearts wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Queen of Hearts draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Queen of Hearts wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Queen of Hearts draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Queen of Hearts staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Queen of Hearts wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Queen of Hearts!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Queen of Hearts, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Queen of Hearts kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Queen of Hearts verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Queen of Hearts. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Queen of Hearts wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Queen of Hearts en de regisseur van de film Queen of Hearts worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.