Queenpins (2021)

Trailer van Queenpinshttps://img.youtube.com/vi/HBmeJTzTxeU/0.jpg2021-09-25T03:28:47+02:00Trailer van Queenpins

Connie en JoJo zijn beste vriendinnen en ware coupon queens: ze proberen hun torenhoge rekeningen weg te werken door met kortingsvouchers geld te besparen op boodschappen. Om de inkomsten in een hogere versnelling te krijgen, zetten ze een ingenieus coupon-kartel op en slagen ze erin supermarktketens voor ruim 40 miljoen dollar op te lichten. Maar terwijl de bankrekeningen van de BFFs volstromen en hun club intussen uit miljoenen leden bestaat, raken ze in het vizier van twee agenten die ingezet worden om de oorsprong van de frauduleuze coupons op te sporen.

details Queenpins

3ATIMDb 6.310447 111 minuten

recensies Queenpins

De Volkskrant Trouw NRC
Queenpins poster van Queenpins cast & crew

kijkwijzer Queenpins

3AT

IMDb Queenpins

IMDb 6.310447

cast & crew Queenpins

regisseurs

Aron Gaudet en Gita Pullapilly

acteurs

Kristen Bell, Kirby Howell-Baptiste, Vince Vaughn en Paul Walter Hause

distributeur

The Searchers

details Queenpins

in première op

16-09-2021

genres

komedie en drama

jaar

2021

speelduur

111 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Queenpins.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Queenpins. Hier zie je waar en wanneer Queenpins in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Queenpins uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Queenpins wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Queenpins draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Queenpins wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Schiedam, Eindhoven, Groningen, Helmond, Delft, Haarlem, Zaandam, Zwolle, Breda, Ede, Maastricht, Amersfoort en Leeuwarden

De film Queenpins draait in deze bioscopen: Pathé Amersfoort, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Rembrandt Utrecht, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle en Tivoli en Cinema Leeuwarden

De recensies van de film Queenpins staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Queenpins wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Queenpins!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Queenpins, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Queenpins kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Queenpins verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Queenpins. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Queenpins wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Queenpins en de regisseur van de film Queenpins worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.