Ride Your Wave (2019)

Wanneer Hinako verhuist naar een stadje aan de kust waar zij les gaat volgen aan de universiteit, ontmoet ze Minato. Hinako doet niets liever dan surfen en weet absoluut nog niet wat ze met haar toekomst wil doen. Minato daarentegen is zeker dat hij brandweerman wil blijven en mensen wilt helpen. Naarmate ze samen meer surfen, trekken ze ook meer naar elkaar toe.

details

1IMDb 6.810 94 minuten

recensies Ride Your Wave

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Ride Your Wave poster van Ride Your Wave cast & crew

kijkwijzer Ride Your Wave

1

IMDb Ride Your Wave

IMDb 6.810

cast & crew Ride Your Wave

regisseur

Masaaki Yuasa

stemmen

Hinageshi Minato, Mukaimizu Hinako, Hinageshi Yôko en Kawamura Wasabi

distributeur

Periscoop Film

details Ride Your Wave

in première op

30-07-2020

genres

animatie en romantiek

jaar

2019

speelduur

94 minuten

Louis Hartlooper Complex

Louis Hartlooper Complex

vandaag wo 21:45
morgen do 21:45
vrijdag vr 21:45
zaterdag za 21:45
zondag zo 21:45
maandag ma ...
dinsdag di ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Ride Your Wave.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ride Your Wave. Hier zie je waar en wanneer Ride Your Wave in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ride Your Wave uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ride Your Wave wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ride Your Wave draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ride Your Wave wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Amersfoort, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Maastricht, Haarlem en Zwolle

De film Ride Your Wave draait in deze bioscopen: Cinecenter, De Lieve Vrouw, EYE, Filmhuis Den Haag, Filmschuur, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Fraterhuis, KINO, LAB111, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, Lumière, LUX, Pathé de Kuip, Pathé de Munt en Studio/K

De recensies van de film Ride Your Wave staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Ride Your Wave wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ride Your Wave!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ride Your Wave, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ride Your Wave kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ride Your Wave verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ride Your Wave. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ride Your Wave wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ride Your Wave en de regisseur van de film Ride Your Wave worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.