Rocketman (2019)

Muzikale biografie over het leven, de carrière en muziek van Elton John; op een dag besloot Reggie Dwight uit Pinner dat hij voortaan Elton Hercules John heette. Rocketman volgt Sir Elton van zijn begin als bescheiden pubpianist tot zijn hoogtijdagen in volgepakte stadions. Niemand wist welke geheimen hij met zich meedroeg.

details

3GSDHTIMDb 7.310 121 minuten

recensies Rocketman

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Rocketman online

Pathe Thuis
Rocketman poster van Rocketman cast & crew

kijkwijzer Rocketman

3GSDHT

IMDb Rocketman

IMDb 7.310

cast & crew Rocketman

regisseur

Dexter Fletcher

acteurs

Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden en Bryce Dallas Howard

distributeur

Paramount Pictures (via Universal)

details Rocketman

in première op

30-05-2019

genres

musical en fantasie

jaar

2019

speelduur

121 minuten

Rocketman draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Rocketman.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Rocketman. Hier zie je waar en wanneer Rocketman in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Rocketman uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Rocketman wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Rocketman draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Rocketman wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Rocketman draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Rocketman staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Rocketman wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Rocketman!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Rocketman, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Rocketman kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Rocketman verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Rocketman. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Rocketman wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Rocketman en de regisseur van de film Rocketman worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.