Rundfunk: Jachterwachter (2019)

De keihard werkende Wachtopzichter runt zonder hulp camping HIVO. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden.

details

3GATDHIMDb 6.010 89 minuten

recensies Rundfunk: Jachterwachter

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Rundfunk: Jachterwachter online

Pathe Thuis
Rundfunk: Jachterwachter poster van Rundfunk: Jachterwachter cast & crew

kijkwijzer Rundfunk: Jachterwachter

3GATDH

IMDb Rundfunk: Jachterwachter

IMDb 6.010

cast & crew Rundfunk: Jachterwachter

regisseur

Rob Lücker

acteurs

Yannick van de Velde, Tom van Kalmthout, Pierre Bokma, Carly Wijs en Bram van der Vlugt

scenario

en

producent

NL Film

distributeur

Dutch FilmWorks

details Rundfunk: Jachterwachter

in première op

11-06-2020

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

89 minuten

Deze week zijn er voor Rundfunk: Jachterwachter geen voorstellingen in Zoetermeer

Dit is de bioscoopagenda van de film Rundfunk: Jachterwachter.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Rundfunk: Jachterwachter. Hier zie je waar en wanneer Rundfunk: Jachterwachter in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Rundfunk: Jachterwachter uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Rundfunk: Jachterwachter wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Rundfunk: Jachterwachter draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Rundfunk: Jachterwachter wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag

De film Rundfunk: Jachterwachter draait in deze bioscopen: Theater Dakota

De recensies van de film Rundfunk: Jachterwachter staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Rundfunk: Jachterwachter wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Rundfunk: Jachterwachter!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Rundfunk: Jachterwachter, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Rundfunk: Jachterwachter kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Rundfunk: Jachterwachter verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Rundfunk: Jachterwachter. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Rundfunk: Jachterwachter wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Rundfunk: Jachterwachter en de regisseur van de film Rundfunk: Jachterwachter worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.